Jelenleg magyarVáltás szerb nyelvreVáltás angol nyelvre

Hírek

Tudod-e mik azok az ökoszisztéma szolgáltatások?

Imserd meg, fogadd el, vegyél részt - A Palicsi-tó ökoszisztéma szolgáltatásai

Tudod-e mik azok az ökoszisztéma szolgáltatások?

Erre, és még sok már kérdésre kaphat választ minden érdeklődő, aki részt vesz a Riparia Természetbarátok Egyesületének "Imserd meg, fogadd el, vegyél részt - A Palicsi-tó ökoszisztéma szolgáltatásai" elnevezésű projektumának aktivitásain. A projektumot Szabadka Város Környezetvédelmi Alapja támogatta.

A projektum részeként 2016. május 27-én 19 órai kezdettel a palicsi helyi közösség nagytermében szervezünk ismeretterjesztő előadást és beszélgetést a Palicsi-tó ökoszisztéma szolgáltatásaival kapcsolatban. A foglalkozást vezeti Vinkó Tamás, projekt koordinátor, előadó Szabados Klára, a Tartományi Természetvédelmi Intézet szakmunkatársa. Kapcsolattartó Vinkó Tamás, 065/8389479.

 

A témával kapcsolatban terepbejárásokat is szervezünk a Palicsi-tó körül az első 2016. május 29-én lesz. Kapcsolattartó Szekeres Ottó, 064/1133781.
(Megjegyzés 2016.05.25.: az első terepbejárásra több jelentkezőt nem várunk, a következő dátumról információk hamarosan)

 


Legfrisebb cikkeink

Fotó: Zoran Vukmanov Őszi kerékpártúra a Ludasi-tó körül

A Palics-Ludas Közvállalattal együttműködve, Egyesületünk ismét kerépártúrát szervez a Ludasi-tó körül. A túra során a résztvevők megismerkedhetnek a tó és környéke természeti értékeivel, védelmük problematikájával és a Ludas Látogatóközponttal.

A túra dátuma 2017.+ tovább