Jelenleg magyarVáltás szerb nyelvreVáltás angol nyelvre

Események

Ludasi ökológiai oktatótábor 2017

A Riparia Természetbarátok Egyesülete és a Palics-Ludas Közvállalat együttműködésével 2017-ben is megszervezésre kerül a hagyományos ökológiai oktató tábor a Ludasi-tó partján.

A 31. Ludasi+ tovább


Európai Madármegfigyelő Nap

A Riparia Természetbarátok Egyesülete és a Szerbiai Madártani és Madárvédelmi Egyesület idén is megszervezi az Európai Madérmegfigyelő Napot, melyre október 5-én kerül sor a Ludasi-tó Speciális Természeti Rezervátum területén. 

Ez az esemény világszerte több mint 20+ tovább


Ludasi ökológiai oktatótábor 2014

A Riparia Természetbarátok Egyesülete és a Palics-Ludas Közvállalat együttműködésével 2014-ben is megszervezésre kerül a hagyományos ökológiai oktató tábor a Ludasi-tó partján.

A 28. Ludasi+ tovább


Meghívó - Évi Közgyűlés

Tisztelt tagok, szimpatizánsok és támogatók!

Meghívjuk Önt és kedves ismerőseit a Riparia Természetbarátok Egyesületének évi közgyűlésére, melyet 2014. március 9-én tartunk az Egyesület székhelyén 10 órai kezdettel. Idei programunk: 

1) Szekeres Ottó: A tavalyi eredmények és az ez évi tervek rövid+ tovább


Legfrisebb cikkeink

Fotó: Zoran Vukmanov Őszi kerékpártúra a Ludasi-tó körül

A Palics-Ludas Közvállalattal együttműködve, Egyesületünk ismét kerépártúrát szervez a Ludasi-tó körül. A túra során a résztvevők megismerkedhetnek a tó és környéke természeti értékeivel, védelmük problematikájával és a Ludas Látogatóközponttal.

A túra dátuma 2017.+ tovább