Promena na mađarski jezikKoristi se srpski jezikPromena na engleski jezik

Događaji

Ekološki edukativni kamp Ludaš 2017

Saradnjom Udruženja ljubitelja prirode „Riparia“ i Javnog preduzeća „Palić-Ludaš“ u 2017. godini ponovo će biti organizovan tradicionalni ekološki-edukativni kamp na obali Ludaškog jezera.

 

 

31. Eko kamp Ludaš će trajati 6+3 nedelja+ dalje


Evropski Dan Posmatranja Ptica

Udruženje ljubitelja prirode Riparia i Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i ove godine 5. oktobra organizuje Evropski Dan Posmatranja Ptica na području Specijalnog Rezervata Prirode “Ludaško jezero”.

Ova manifestacija se organizuje unazad već 20 godina, na kojoj iz godine u godinu u oktobru prvog vikenda više od milion učesnika iz oko 40 zemalja posmatra ptice. Postani i TI+ dalje


Ekološki edukativni kamp Ludaš 2014

Saradnjom Udruženja ljubitelja prirode „Riparia“ i Javnog preduzeća „Palić-Ludaš“ u 2014. godini ponovo će biti organizovan tradicionalni ekološki-edukativni kamp na obali Ludaškog jezera.  

28. Eko kamp Ludaš će trajati 6 nedelja+ dalje


Pozivnica - Godišnja Skupština

Poštovaničlanovi, simpatizeri i donatori,

Pozivamo Vas na godišnjus kupštinu Udruženja Ljubitelja Prirode “Riparia“, kojaće se održati u našem sedištu 9. marta 2014. godine sa početkom u 10.00 časova. Ovogodišnji program obuhvata:

1) OtoSekereš: Rezultati prošlogodišnjih aktivnosti i predstavljanje ovogodišnjih planova 2) David Grabovac: Projekat “Zvuk Ptica” Pauza (mogućnost+ dalje


Najnovije

Foto: Zoran Vukmanov Jesenja biciklistička tura oko Ludaškog jezera

U saradniji sa Javnom preduzećem "Palić-Ludaš", naše Udruženje ponovo organizuje biciklističku turu oko Ludaškog jezera. Tokom ture, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa prirodnim vrednostima jezera i okoline, problematikom njihove zaštite i sa Vizitorskom centrom "Ludaš".

Datum ture 16. septembar 2017. (subota). Start: u 9 sati kod Vizitorskog centra "Ludaš" (Hajdukovo).

 

+ dalje