Jelenleg magyarVáltás szerb nyelvreVáltás angol nyelvre

Események

Európai Madármegfigyelő Nap

A Riparia Természetbarátok Egyesülete és a Szerbiai Madártani és Madárvédelmi Egyesület idén is megszervezi az Európai Madérmegfigyelő Napot, melyre október 5-én kerül sor a Ludasi-tó Speciális Természeti Rezervátum területén. 

Ez az esemény világszerte több mint 20 éves múltra tekint vissza, melyen évről-évre október első hétvégéjén több mint 40 ország legalább egymillió résztvevője figyeli a madarakat. Legyél TE is - Legyen ÖN is madármegfigyelő! 

Találkozó a hajdújárási Látogatóközpontnál (Prespanska utca 12., a Szúnyog csárdánál) délelőtt 8 órakkor. 
Az érdeklődők bővíthetik a madarakkal kacsolatos tudásukat (fajfelismerés, madárvonulás, madárgyűrűzés, védelmük, stb.). A program egész napos, ebéd előre rendelhető 300 dináros áron. Amit érdemes hozni, de nem kötelező: távcső, gumicsizma, esőkabát, ivóvíz.

Bővebb információkért írj/írjon az info@riparia.org.rs címre vagy hívd/hívja Szekeres Ottó koordinátort a 064/11-33-781 mobilszámon. 

 


Legfrisebb cikkeink

Madárkarácsony 2014 Madárkarácsony 2017

Érdekelnek a környékünkön telelő madarak?

Szeretnél segíteni nekik, hogy könnyebben éljék túl a zord napokat, de nem tudod hogyan? Akkor szeretettel várunk a 2017. december 9-én (szombaton) megrendezésre kerülő Madárkarácsony programunkra, ahol a madarak és a természet kedvelői közösen+ tovább